A doua întâlnire ATT din 2017 – Seara de Gală 15ani

4 NOIEMBRIE | CLUJ NAPOCA

A doua întâlnire ATT din 2017 – Seara de Gală 15ani

În data de 4 noiembrie a venit rândul lui Agressione Group să fie gazda întâlnirii ATT. Ca urmare, reuniunea din acestă toamnă a fost la Cluj Napoca – unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale și de afaceri din România. Conform obiceiului am vizitat mai întâi Aggresione Group care este cel mai mare distribuitor de hârtie din România, unde Marius Ștef – Directorul General – ne-a vorbit despre istoricul firmei, realizările și perspectivele de dezvoltare ale acesteia.

Partea a doua a întâlnirii s-a desfășurat în Sala Forum din incinta Grand Hotel Napoca. Într-un cadru festiv, domnul David Istvan – Președintele în exercițiu al asociației – a prezentat un scurt istoric al activității ATT de la începuturi până în prezent.

Și iată că în noiembrie s-au sărbătorit, tot la Cluj, 15 ani de la înființarea ATT. Gazda acestei întâlniri a fost Agressione Group, care la rândul său a aniversat 25 de ani de activitate pe piața din România. Iar pe ordinea de zi a acestei întâlniri a fost începerea demersurilor pentru înființarea împreună cu APIIP ( Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate) și APRA ( Asociația Producătorilor de Ambalaje din România), a federației patronale  Federatia din  Industria Grafica, a Productiei Publicitare și  Ambalajelor.

La finalul acestei prezentări a activității asociației s-au acordat diplome de merit celor care au sprijinit asociatia de-a lungul timpului, foști membri ai consiliului director ATT precum și parteneri ai ATT. Actualul Consiliu Director a decernat noi diplome ATT tuturor membrilor actuali ai asociatiei.

În cei 15 ani de activitate, ATT a activat pentru reînfiinţarea învăţământului universitar în domeniul poligrafic, secondată de sprijinirea învăţământului liceal cu orele de practică și material didactic.

Vezi aici mai multe imagini