InPEQ Forum – Drupa 2016

7 IUNIE | Düsseldorf, Germania

InPEQ Forum – Drupa 2016

Manroland web systems a fost gazda şi sponsorul principal al Forumului InPEQ 2016, furnizând asistenţei un Show live în care a fost prezentată tehnologia producţiei de ziar ‘Inline Finishing Module FoldLine’ cu date variabile.

Tipografii din Est într-un schimb de experienţă şi idei noi cu tipografii din Vest. 58 de participanţi din 12 ţări europene au participat la acest eveniment. Manroland web systems a fost gazda şi sponsorul principal al Forumului InPEQ 2016.

Tipografii şi jurnalişti Forumului InPEQ prezenţi la standul ‘Manroland web systems’ au fost încântaţi de prezentarea celor mai noi tehnologii de automatizare a producţiei dar şi a spaţiului de lucru post digital, fiind prezentate soluţiile nou îmbunătăţite pentru prelucrarea materialelor de presă, iar aceste soluţii au putut fi experimentate concret în cadrul demonstraţiei live.

Dintre cei 58 de participanţi veniţi din 12 ţări europene, 25 au participat şi la vizitarea tipografiei Kraft Schlötels din oraşul Wassenberg.

(sursa Lumea Tiparului)