Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Prima Întâlnire ATT din 2017

25-26 MAI | CONSTANȚA

Prima Întâlnire ATT din 2017

ATT – Asociatia Tipografilor “Transilvania” a avut prima intalnire din acest an in 26-27 mai 2017, care a debutat cu vizitarea tipografiei DACRIS PROD, gazda de la Constanta. Programul prezentarilor ATT a debutat cu prezentarea “ drupa 2020 & interpack alliance” sustinuta de dna Anca Murar de la EXPO SALES PROMOTION.

 

De mare interes pentru membri ATT si invitatii lor a fost prezentarea programelor de MASTERAT IN TEHNOLOGIA POLIGRAFICA care se vor desfasura din toamna in trei Universitati politehnice de prestigiu ale tarii noastre: Bucuresti, Timisoara si Cluj. Este un proiect de succes al ATT, inceput in anul 2009, de a prezenta nevoia de specialisti cu studii superioare in domeniul poligrafic din Romania si de a solicita reinfiintarea invatamantului universitar de specialitate. Invatamantul de specialitate este unul dintre proiectele permanente ale ATT!

Anul acesta, 2017, ATT implineste 15 ani de la infiintare, prilej cu care Membri ATT se prezinta in fata colegilor pentru o mai buna cunoastere. O parte dintre colegi s-au prezentat la Constanta, iar restul se vor prezenta la Intalnirea ATT de la Cluj-Napoca din 3-4 noiembrie.

 

[srizonfbalbum id=4]

 

Vezi aici mai multe imagini