Absolvirea examenului de stat din Odorheiul Secuiesc – 26 aprilie 2018

Cei mai proaspeți ingineri tipografi din România, absolvenți ai Facultății de Inginerie al Industriei Ușoare și Protecția Mediului „Rejtő Sándor” din cadrul Universității Óbuda – Budapesta, secția Odorheiul Secuiesc.

Regulamentul Universității prevede, pentru imparțialitate, ca președintele comisiei de examinare și încă un membru trebuie să fie extern Facultății/Universității, astfel am fost invitat în calitate de vicepreședinte ATT să fiu președinte de comisie, iar celălalt membru extern a fost dl. Szabó-Bencző László de la Infopress, Odorheiul Secuiesc.

Membri comisiei au fost: dl. Dr. Ing. Horváth Csaba, președintele asociației tipografilor din Ungaria, decanul Facultății dl. Koltai László și Dna. Prokai Piroska inginer didactic din cadrul facultății.

Pe poza de mai sus observăm (în rândul din spate) membrii comisiei de examinare, iar în față noii absolvenți, cei mai proaspeți ingineri tipografi din România, din stânga în dreapta rândul din față:

Ing. Furu István – centrul de presă Reformat Cluj
Ing. Kispál Dalma