Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Christian Traumann, noul președinte la Interpack 2020

Christian Traumann, noul președinte la Interpack 2020

Christian Traumann, Managing Director şi Group CFO la MULTIVAC Sepp Haggenmuller SE & Co. KG a fost desemnat preşedinte al interpack 2020. Acesta a fost ales în această funcţie în cadrul întâlnirii constituante pentru evenimentul ce va avea loc peste doi ani.

Din 2015, Traumann a fost şeful pentru organizaţia Food Processing and Packaging Machinery Association din cadrul VDMA (cel mai mare grup din lume destinat ingineriei mecanice) şi a fost deja preşedinte al interpack 2011. Vicepreşedinţi la ediţia 2020 vor fi Markus Rustler, Managing Partner la Theegarten-Pactec GmbH şi Roland Strassburger, CEO, SCHUTZ BmbH&Co. Toţi candidaţii au fost aleşi prin unanimitate.

Prima întâlnire a debutat cu faza orientării strategice şi a pregătirii conţinutului specific pentru următoarea ediţie interpack. Evenimentul, care se desfăşoară o dată la trei ani, va avea loc între 5 şi 13 mai 2020 la Dusseldorf. Ultima ediţie a găzduit 2866 expozanţi şi 170.899 vizitatori şi a fost foarte apreciată de cei prezenţi acolo în 2017. Multe companii au raportat că nu au mai încheiat atâtea contracte la nici un alt eveniment de până atunci. În 2020 vom putea vedea din nou secţiunea “components – special trade fair by interpack” în cadrul târgului. Mulţumită răspunsului pozitiv primit în 2017, se discută despre noi alte secţiuni în cadrul evenimentului. Înregistrarea pentru ambele evenimente a început deja şi va fi posibilă până la sfârşitul lui februarie 2019.

Citește mai mult… (sursa: Print Magazin)

Articole similare