Muller Martini si Kolbus seteaza strategia de viitor

Muller Martini preia business-ul de linii de brosat si linii de carte de la Kolbus. Se include si segmental de service si piesele de schimb pentru toate masinile Kolbus instalate in lume. Kolbus ramane cu focus pe divizia de ambalaje si liniile de produs scoarte, productia de piese.

SCHIMBARI STRUCTURAL S-AU INTAMPLAT IN INDUSTRA TIPOGRAFICA IN ULTIMII ANI SI PIATA A DEVENIT MULT MAI MICA SI MAI VERSATILA”, ESTE DE PARERE BRUNO MÜLLER, CEO-UL MULLER MARTINI. „CLIENTII AU NEVOIE DE INOVATII IN MOD REGULAT, CARE TREBUIESC FINAINTATE DIN VANZARI MAI SCAZUTE. MAI PRESUS DE ORICE, BENEFICIILE CLEINTILOR NOSTRIL VIN DIN EFICIENTA ACTIVITATII DE FINISARE.

Schimbarile pietei afecteaza in mod direct cleintii nostrii, care sunt pusi in fata unei noi invoavatii precum digitalizarea. Prin combinarea potentialului de success intre personalul, know-how-ul, technologia si inftrastructura celor doua companii, Muller Martini poate oferi pietei solutii inovatoare pe termen lung. „Acest fenomen securizeaza viitorul domeniului de carte brosata si carte legata atat pentru clienti cat si pentru cei doi producatori – si implicit pentru locurile de munca din aceasta industrie”, este de parere Bruno Müller.

Citește mai mult… (sursa: Print Magazin)