Tesa SE a achiziționat divizia de produse Twinlock de la Polymount

Divizia de produse Twinlock de la compania Polymount cu sediul în Nijkerk – Olanda, a devenit cu aproximativ două luni în urmă o filială a firmei tesa SE.

Prin această achiziție, producătorul de benzi adezive și soluții de sisteme autocolante, care este unul dintre liderii mondiali de pe piață în sectorul său, își consolidează poziția pe piață în ceea ce privește produsele pentru industria tipografică, unul dintre pilonii afacerilor industriale ale tesa. Conducerea companiei a este convinsă că manșoanele Twinlock de la Polymount completează în mod optim gama tesa existentă pentru industria tipografică flexografică și prin această achiziție compania poate profita mai ușor de întregul potențial al segmentului.

Polymount dezvoltă, produce și distribuie produse inovatoare care accelerează procesele de tipărire flexografică, reducând astfel costurile. Polymount a început în 2002 cu manșonul Twinlock, Twinlock fiind bazat pe metoda de montare a plăcilor de imprimare pe manșoane și cilindri, fără utilizarea de benzi adezive față-verso. Compania Polymount a fost fondată în urmă cu 16 ani. Cu 70 de angajați, în 2017, aceasta a generat vânzări de aproximativ 18,5 milioane de euro. Compania are propriile birouri de vânzări în locuri strategice la nivel global, iar produsele inovatoare sunt distribuite în peste 80 de țări.

Sub umbrela tesa SE cu infrastructurile sale globale, precum și cu poziția sa în sectorul de imprimare și hârtie, există o oportunitate de a extinde succesul produselor Twinlock pe o bază și mai largă.