Pack Expo 2018, 16-19 Mai la București

PACK EXPO s-a dovedit a fi un real succes inca de la prima editie, aducand sub acelasi acoperis intregul lant de distributie a produselor de ambalare: furnizori de echipamente si materiale pentru productia de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codare, manipulare si depozitare pentru toate industriile.

PACK EXPO 2018 continua trendul ascendent, transformand Romania intr-un pol reprezentativ pentru industria ambalajelor din sud-estul Europei.

De ce sa fii expozant

• Pack Expo este cel mai important loc de intalnire pentru industria ambalajelor din sud-estul Europei, unde liderii de piata si multe companii specializate din industria ambalajelor isi prezinta inovațiile.
  • Pack Expo este un nucleu pentru inovatii si, in acelasi timp, o platforma de comunicare care reflecta situatia actuala a pietei, precum si tendintele ei.
  • Expozitia va ofera sansa de a cuceri noi piete cu risc minim si de a obtine o rentabilitate sigura si profitabila a investitiei.
  • Pack Expo este locul care inspira inovatia, in care expozantii si vizitatorii vor putea vedea utilaje și echipamente de ultima ora si vor descoperi noi tehnologii si aplicatii ingenioase.
  • Pack Expo Events va ofera, in cadrul seminariilor si conferintelor gratuite, informatii relevante despre tehnologii si solutii de afaceri personalizate.
  • Pack Expo 2018 beneficiaza de cea mai recenta si moderna locatie din Bucuresti si din Romania, cu o infrastructura moderna si o mare accesibilitate.

Top motive pentru a deveni expozant la Pack Expo 2018

• Iti dezvolti afacerea construind conexiuni de business cu potentiali parteneri din intreaga industrie de ambalare din regiune
  • Castigi notorietate in Europa de Sud-Est
  • La Pack Expo 2018 vor participa factori de decizie din cele mai importante sectoare economice

Pack Expo, expoziţia de ambalaje şi soluţii de ambalare din Europa de Sud–Est, este organizată de EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO Bucureşti. Pack Expo a debutat cu indicatori spectaculoşi încă de la prima ediţie (2016): 10.100 mp spaţiu expoziţional, 150 firme expozante şi peste 5000 de vizitatori, din care 9,41% străini din Europa, SUA, America de Nord, Asia şi Canada, cei mai numeroşi specialişti fiind cei din Bulgaria şi Republica Moldova.

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privată din România, specializată în organizarea de târguri, expoziţii şi evenimente speciale. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor.
Prin intermediul târgurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.
Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A. este liderul industriei româneşti de târguri şi expoziţii, care îmbină tradiţia cu experienţa şi calitatea de nivel internaţional, toate în beneficiul expozanţilor şi vizitatorilor specialişti care, an de an, confirmă buna reputaţie a firmei. Compania este recunoscută şi pe plan internaţional, fiind membru cu drepturi depline al Asociaţiei Mondiale a Industriei de Expoziţii – UFI, al Alianţei Târgurilor din Europa Centrală – CEFA, al Uniunii Internaţionale de Raportare a Statisticilor Expoziţiilor – CENTREX şi al Asociaţiei Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.