„TIPĂREȘTE VIITORUL AFACERII TALE” – Lorand Soares Szasz invitat special la întâlnirea ATT din Cluj-Napoca

25 MAI | GRAND HOTEL ITALIA

Practica ne arată, mai devreme sau mai târziu, că “Educația este cheia antreprenorilor de succes!” așa cum sune speaker-ul motivațional Lorand Soares Sasz, care vă așteaptă în prima parte a Programului de PREZENTĂRI ATT din cadrul primei Întâlniri ATT din acest an de la Cluj-Napoca, în 25 mai 2018 la Grand Hotel Italia, orele 14.00-17.00 la cursul “TIPĂREȘTE VIITORUL AFACERII TALE!”

Pentru toți antreprenorii / administratorii / directorii tipografiilor, a firmelor furnizoare de materii prime și materiale pentru industria grafică, a producției ambalajelor și/sau a materialelor publicitare și a domeniilor conexe  ATT și membrii săi  vă așteaptă la Cluj , unde avem următorul program:

PRÂNZ – Bufet suedez

GRAND HOTEL ITALIA Cluj-Napoca

14:00-17:00 *

„Tipărește viitorul afacerii tale” – curs susținut de Lorand Soares Szasz

Sala conferințe TOSCANINI (parter Grand Hotel Italia)

CINĂ – Open buffet

GRAND HOTEL ITALIA Cluj-Napoca

* Pentru participarea la curs, rugăm doritorii să se prezinte cel tarziu la ora 13:30 pentru înregistrarea participanților

Locația Evenimentului

GRAND HOTEL ITALIA 5* | Cluj-Napoca

Grand Hotel Italia se naste din exceptionalul talent antreprenorial al domnului Antonio Batani si se adauga grupului „Select Hotels Collection”, care are o recunoastere internationala. Pe plajele din Rimini, Milano Marittima, Cesenatico și Cervia, pe malul lacului Acquapartita în Bagno di Romagna sau în fascinantul Cluj Napoca, toate cele 13 hoteluri care alcatuiesc grupul Select Hotels Collection, ofera ospitalitate, rafinament si confort la cele mai inalte standarde.

ÎNSCRIE-TE ACUM LA ACEST EVENIMENT UNIC!

Prânz (25.05.18, ora 12:30 - 13:30), 88 lei/ pers

Curs Lorand Soares Szasz (25.05.18, ora 14:00 - 17:00), 50 lei/ pers

Cina (25.05.18, ora 19:30), 150 lei/ pers

Da, sunt de acord.

Cine este Lorand?

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciați experți în creșterea accelerată a firmelor din România. Este autorul a mai multor cărți despre dezvoltarea afacerilor, susține seminarii, cursuri de antreprenoriat și vânzări în fiecare lună în întreaga țară și în străinătate.

La rândul lui, Lorand este și el pământean, un om care a trecut prin experiențe grele în viață și în afaceri, a avut succese incontestabile, dar a comis și greșeli monumentale care au dus la mari pierderi financiare. Toate au contribuit la omul care este azi, deși este conștient că mai sunt multe lectii pe care trebuie să le învețe.

Văzând mulți antreprenori care își încep afacerea cu mult entuziasm și cu o dorință arzătoare de a avea un impact în lume, dar care dupa un timp devin sclavi în propria lor afacere, Lorand a hotarat să impărtăsească din cunostintele și experientele lui, în speranța de a-i reconecta cu viziunea lor inițială.

Până acum, la evenimentele lui au participat peste 180.000 de oameni interesați de dezvoltarea afacerilor și a lucrat îndeaproape cu mai bine de 2000 de companii.

Dacă ai întrebări sau pur și simplu dorești să afli mai multe informații despre eveniment, te rugăm nu ezita să ne contactezi!

Mirela Marica

birou@asociatia-tipografilor.ro